Polityka prywatności i pliki cookies

Dokonując zakupów w sklepie Fabrykarozkoszy.pl  mogą czuć się Państwo bezpieczni. Każdemu z naszych Klientów zapewniamy dyskrecję, anonimowość poszanowanie prywatności oraz ochronę danych osobowych.

Dane osobowe, które są przekazywane do naszego sklepu przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.).

Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy sklepuFabrykarozkoszy.pl

Dane osobowe, które Państwo podają są potrzebne jedynie do prawidłowej realizacji zamówienia. Dane te nie są przekazywane, sprzedawane czy też użyczane osobom trzecim, z wyjątkiem sytuacji kiedy to Klient wyrazi na to zgodę lub na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Każdy Klient ma prawo do żądania usunięcia lub modyfikacji swoich danych osobowych z naszej bazy danych.

Staramy się, aby Państwa dane osobowe były należycie chronione przed działaniami osób trzecich. W naszym sklepie wykorzystujemy niezbędne zabezpieczenia połączeń, witryny i serwerów, by prawidłowo chronić dane klientów.

W sklepie Fabrykarozkoszy.pl posługujemy się plikami cookies (ciasteczka). Na komputerze naszego Klienta są zapisywane takie pliki. Po to, by dostosować naszą ofertę do potrzeb Klienta oraz zapewnić bezpieczeństwo, pliki te dostarczają dane statystyczne na temat jego aktywności. Klient może wyłączyć opcję przyjmowania takich plików w swojej przeglądarce internetowej.

Wchodząc na stronę naszego sklepu Klient  wyraża zgodę na wykorzystywanie przez sklep Fabrykarozkoszy.pl plików cookies. Klient oczywiście w może zarządzać swoimi ustawieniami plików cookies, jednak ograniczenie stosowania tychże plików, może mieć wpływ na funkcje na stronie naszego sklepu.

Pliki cookies nie zawierają i nie gromadzą informacji. W plikach tych nie przechowujemy danych osobowych, ani żadnych inny poufnych informacji.